Vijftien jaar hebben we als R&R Wood Design ons best gedaan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. De oorsprong hiervan gaat zelfs 45 jaar terug. In al die jaren is het voor ons een gewoonte geworden om goed naar onze klanten te luisteren, projecten tot in de puntjes voor te bereiden en veel aandacht te geven aan de afwerking. Hierdoor maakten we mooie interieurs, deden we ons uiterste best om de projecten uiterst soepel te laten verlopen en waren de klanten blij.

Aan die naam is nu een einde gekomen, want R&R Wood Design heet vanaf nu Houters Interieurbouw. Dit is één van de stappen om ons interieurbouwbedrijf naar een hoger plan te tillen met een bijpassende nieuwe uitstraling.

Kernwaarden

De nieuwe naam staat voor een hechte familie van gepassioneerde vakmensen die maatwerk interieurs bouwen van enkele meubelstukken tot turn-key totaaloplossingen voor particulier, horeca, retail, kantoor, zorg en onderwijs. Onder die nieuwe naam blijven onze oude kernwaarden overigens volledig intact. Ook als Houters zijn wij namelijk nog steeds gemoedelijk, laagdrempelig, flexibel en hebben we een enorme drive om de maatwerkoplossing te bieden die perfect bij de opdrachtgever past. Uniek, van hoge kwaliteit én met klasse. Voor jarenlang plezier en gebruiksgemak.

Het Gouden Randje

Als Houters maken wij een ontwerp realiteit en proberen we dit zelfs nog verder te perfectioneren. Als er nog geen ontwerp is, dan creëren we die. Daarbij zorgen wij voor fraaie details, een optimale indeling, vernuftige handigheidjes en een naadloze integratie met apparatuur. Dat alles bij elkaar noemen wij vanaf nu Het Gouden Randje van Houters.

Wilt u ook een maatwerk interieur met het spreekwoordelijke Gouden Randje? Kijk dan eens rond in onze gerealiseerde projecten, of neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen. En wie weet geniet u binnenkort ook van een perfect afgewerkt meubelstuk of een turn-key totaaloplossing voor u als particulier, voor uw horecagelegenheid, winkel, kantoor, onderwijs- of zorginstelling.